lørdag 28. juni 2008

Blogg - blogg - blogg......

I dag kunne jeg lese i Tønsberg Blad (lokal avisen) at Tønsberg er blogg-byen i Norge. Artig!
Å blogge fører mye positivt med seg. Å sette ord på tanker,meninger og opplevelser er garantert sunt. Tror de aller fleste blir flinke til å formulere seg....om ikke annet så blir "vi" det etter hvert. Og uansett så er jo skrivetreningen i seg selv en fin aktivitet.
Det har blitt mange profilerte bloggere etter hvert. Noen har besøkertall opp mot 2-4000 tusen pr. dag.Da er du rett og slett en flink blogger :)
Det er jo utrolig koselig og få kommentarer,spørsmål,tips...osv. på bloggen. Og det er kjempespennede å følge med på andres blogger, og sende noen ord.
Ida Wulff (17 år) fra Tønsberg, som reportasjen handlet om (Tønsberg Blad), begynte å blogge for par år siden. Idag har hun 3-4000 tusen lesere, og hun har fått mange bloggvenner. Noen har hun også møtt "in the real life". Har vært å tittet på bloggen hennes, og ja....jenta kan skrive, ingen tvil om det. Bloggen hennes er en åpen dagbok, og hun "åpner opp" døren til livet sitt gjennom profileringen med bilde, hvem hun er osv., og hun legger ut bilder med ekte personer (venner,kjæreste,familie ..).

Bloggen burde få sin plass i skolen. Er overbevisst om at flere elever hadde fått skrivelyst gjennom å blogge. "Digitale ferdigheter" er jo nedfelt i lærerplanen 2006. Hm.....kanskje en "kampsak" jeg må ta tak i til høsten...:)
LA ELEVENE BLOGGE.....eller på timeplanen står det : "BLOGGTIME".....og i hjemmelekse: Lag et innlegg i bloggen din som handler om menneskerettigheter..... Why not ??

Riktig god lørdag ....alle bloggere :)

Ingen kommentarer:

VELKOMMEN TILBAKE :0)

VELKOMMEN TILBAKE :0)