søndag 14. september 2008

Kamskjell - Scampi & Chillie

Spis chillie og bli glad !! :)
Chillie er sunt som bare det, og nå som vi går inn i en mørk kald årstid er det bare å spise denne "hote" grønnsaken.
Alle grønnsaker med sterke farger har en mengde med sunne vitaminer å by på.


En av mine favorittretter er Scampi & Kamskjell. Alle liker denne retten!!
Lag en marinade med finhakket chillie,fersk ingefær,litt hvitløk (kan sløyfes) Karrykrydder og paprika, saften fra en lime + olivenolje.
Bland dette sammen i en bolle og legg kamskjell og scampi i marinaden. Kan med fordel stå i mange timer.
Kok grov fullkornpasta. La pastaen være litt fast.
Fram med woken eller en stor panne. Ha i olje og fres blandingen med kamskjell og scampi . Tilsett sjampinjong. La dette stå å småkoke ca. ett minutt. Tilsett den grove fullkornpastaen og sukkererter. Gi retten yttligere ett - to minutter i woken.......vips......
Klar til servering :)



Til denne retten smaker en kald rosevin som heter Torre Berataxa 2007 (Spansk)

Ingen kommentarer:

VELKOMMEN TILBAKE :0)

VELKOMMEN TILBAKE :0)