lørdag 29. mars 2008

Duften av hjemmebakst

Hva er vel bedre enn duften av hjemmebakst ?
I dag ble det noen timer på kjøkkenet. Bakte gjærkringle.En god kringle som de aller fleste setter pris på.Kringla har følgende fyll: smør,kanel,sukker og rosiner.

Oppskriften er :
500 gram h-mel
125 gram margarin,smeltes
3 dl. melk, 37 grader.
1 egg, vispes
100 gram farin/sukker
50 gram gjær/1 pakke


Kringla pensles med egg.Perlesukker og mandler på toppen. 200 grader på nederste rille i ca. 20-30 min.
















BRØD MED VALNØTTER OG ROSINER
















Tittet ut av kjøkkenvinduet.....
Rådyrene i Teieskogen er nesten tamme, og vi får stadig besøk av ett eller flere....... :)

Ingen kommentarer:

VELKOMMEN TILBAKE :0)

VELKOMMEN TILBAKE :0)