lørdag 25. oktober 2008

Pikenes Jens & Hore

Hvor "moderne" er vi jenter/kvinner av 2008 egentlig?

Stadig kniper jeg meg selv i å oppdage små og store tanker,holdninger,utsagn,valg......som ikke tilsier at dette kjønnet helt har kommet ut av mønsteret til våre bestemødre.

Enda så er det slik at hvis en gutt/mann ofte bytter partner så blir omtalen ofte titulert med: "Casanova, han har draget på damene, Pikenes Jens, ........." Dersom en jente/dame opptrer på nøyaktig samme måte blir hennes omtale og renommé` ofte omtalt med en krassere karakter.

Det mest oppsiktsvekkende med det hele er at de som dømmer hardest ofte er "våre søstre".

Begrepet "Hore" har de siste ti årene fått fart på beina. I mange miljøer blir "hore" brukt som et normalt uttrykk. I jentegjenger på ungdomsskolen og i videregående skole
florerer dette "fenomenet" mer og mer......Hvis du tror at ordet er ensbetydende med at en jente har mange manlige partnere .....da tar du helt feil. Ordet har fått en utvidet betydning, men det kan variere noe fra miljø til miljø. Uansett hvilken betydning ordets innhold har fått så er det ikke positivt ladet. Ganske skremmende at det er unge jenter som mer og mer undertrykker hverandre. Gjengfenoment med et strengt( men helt meningsløst) hiarki utløser en maktstruktur som blant avler fram destruktive holdninger i blant unge jenter.

Vi har noen organisasjoner i landet vårt som kjemper en innbitt kamp for likestilling. Mener å huske at en av dem kaller seg OTTAR. Søkelyset har ofte vært rettet mot porno, og Ottars medlemmer har kjempet med nebb og klør mot menn. Kanskje Ottar burde begynne å fokusere litt på sitt eget kjønn......feks dra igang en kampanje for å få slutt på destruktiv gjengkultur blant de kommende kvinnelige generasjoner.......De skal også engang skal bli mødre og oppdra sine døtre....

Ingen kommentarer:

VELKOMMEN TILBAKE :0)

VELKOMMEN TILBAKE :0)